Sydafrika: Hvorfor du skal tage på ferie her

I er ved at være trætte af de samme destinationer. Den her gang vil i gerne prøve noget andet. Men hvor skal det være? Idétanken er tom. Sydafrika er nok ikke det første man tænker på, men det er et helt og igennem fantastisk sted. Mulighederne for aktiviteter og afslapning er rigtig stor. I denne artikel har vi samlet en række gode grunde til, hvorfor ferie i Sydafrika er det helt rigtige valg.

Safari i dyre reservat

De fleste vil nok ikke tro de nogensinde skulle opleve det. En traditionel safari i Afrika. Wow! Ikke den kommercielle. Men den helt intense fra en lille SUV med lokationskendte guides. Leopard, løver og deres unger. Store sure næsehorn og lange giraffer. Kom her hen nu! I får virkelig en på opleveren.

Vin og mad

Maden i Sydafrika er ikke det mest kendte i verden. Det giver ingen mening. For hold op du kan få nogle lækre kulinariske oplevelser. Hvad så med det våde? Ja, vin! Der er rigtig mange muligheder for vinsmagning af sydafrikansk vin. Det er godt, det er kendt og ofte vellavet og billigt. Udvid din horisont. Din palette og lad sanserne flyde hen i et glas med rød. Flot natur, mad og vin. Hvad mere kan man ønske sig.

Bo med dyr i baghaven

En hytte med toilet, gode faciliteter men den helt rigtige stemning. En afrikansk hytte, med pool og tjenere til rådighed. Det lyder som en god ferie. Prikken over i’et må næsten være dyrene. Elefanter der drikker fra poolen, giraffer der spiser fra træerne. Det oplever man nok aldrig herhjemme. En zoo i det vilde.

afrunding

Alt i alt, må de bedste valg være naturen og kulturen. Mulighederne i Sydafrika er virkelig mange, og man har svært ved at vælge. Gør brug af guides, lokale og find det helt rigtig afslapningssted, så skal i nok få en succesrig ferie. Slå til allerede nu. Glem Grækenland eller Spanien. Tag til Sydafrika.