Guide til let og trygt salg af guld

Selv små mængder guld er yderst kostbart, det ved alle. Men hvorfor er det egentlig sådan? Forklaringen skal findes i det, man kalder teorien om udbud og efterspørgsel. Den siger at hvis der er stor efterspørgsel på noget, men kun et lille udbud, så stiger prisen på det pågældende materiale. Og lige præcis sådan forholder det sig med guld. Der findes nemlig ikke særlig meget guld i verden, selvom det kan synes sådan. Dette er således årsagen til at guld er så kostbart.

 

Få den bedste pris på dit guld

Hvis du gerne vil gøre en god handel ved at sælge noget guld, som du ligger inde med, lige meget hvilken form det har – om det er halskæder, ringe, mønter, guldbarrer osv. så kan det anbefales at overveje at slå til nu, i stedet for at vente yderligere og dermed risikere at guldpriserne ikke er lige så gunstige som de er i øjeblikket.

Guldpriserne ligger nemlig temmelig højt i disse tider, og derfor kan der være rigtig mange penge at tjene på at sælge sit guld.

Dette skyldes den usikkerhed, der karakteriserer den økonomiske udvikling i verden i disse år, for når der er økonomisk usikkerhed, så plejer guldpriserne at stige, da guld betragtes som et særdeles sikkert sted at placere sin formue.

 

Trygt og professionelt salg af dit guld

Èn af de vigtigste ting, der skal være styr på, når man handler med guld, er at man kan føle sig i gode hænder og at man føler at det er sikkert og trygt at komme og få værdien vurderet på sit guld.

Her kan man med fordel handle med Sero Guld, som er en guldhandler, der ligger i toppen i Danmark, hvad angår professionel service og højt sikkerhedsniveau. Man kan med andre ord være sikker på at man her får en god, seriøs og professionel behandling, hver gang, man henvender sig hos dem.

Sero Guld har adskillige års erfaring indenfor køb og salg af guld i alle dets afskygninger – det vil sige både smykker, mønter, guldbarrer med videre. Yderligere kan du være sikker på at Sero Guld altid opkøber dit guld til markedets højeste priser. Derudover er vurderingen af dit guld helt gratis.

Den pris, man ender med at få for sit guld, kommer an på nogle forskellige ting – dette dækker blandt andet over markedsdagsprisen, kvaliteten på det guld, man kommer med, samt kvaliteten på det guld, man gerne vil have vurderet. Kvaliteten på guld bliver målt i karat, som er en måleenhed for, hvor rent guld er. Det vil sige, hvor stor en andel af det fx smykke, man gerne vil have vurderet, er rent guld.

Den universelle definition på karat er følgende:

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld