Blogging

Savner I selskab af en sjov firbenede i jeres familie

De 4 firbenede små væsener er hos mange familier en del af familien. Trods der er en del arbejde med at have hund, er de dog til til stor glæde.

Små kære familiemedlemmer

Hunde har altid været populære. Både i familier med og uden børn. Men mange som er alene finder også stor glæde i at have selskab af en hund. De bringer megen glæde, hvilket gør at de er svære at undvære. Især når man først har haft hund.

Hvilken hund bør man vælge

Der er mange racer at vælge imellem. Så det kan være rigtigt svært at vælge, for de fleste hunde er søde. Især som små hvalpe er de fleste utrolige svære at stå for. Men en lille, sød og sjov hund som lhasaapso kan være et godt bud som en familiehund. Den er nysgerrig, livlig og meget socialanlagt og passer godt ind som familiehund. Den kræver ikke den store plads, så har man ikke meget plads, så kan det være et rigtig godt bud. Også hvis man har børn.

Man kan også vælge en sjovere hund

Hunde som går for at være verdens grimmete hund kan nok diskuteres blandt hundeelskere. Det kan godt være de måske ikke helt har udseendet med sig, men de har til gengæld meget personlighed. Som nok bidrager til mere latter, da de har mange forskellige udtryk i kraft af deres udseende. Det gør ligeledes, at de bestemt ikke bliver sværere at holde af.

Livet med hunde

Mange hundeejere undvære nødigt livet med hund, når de først har haft en. De bringer nemlig livsglæde ind i ens liv som børn. Dertil leg og liv. Da hunde dertil også er aktive og skal luftes, gør det at man også selv kommer ud i den friske luft året rundt. Det bidrager dertil til motion for en selv. Hvilket mange hundeejere også nyder. Det gør måske også, at man kommer mere ud og rundt end man ellers ville have gjort. Med mindre man selv er aktiv udendørs. De fleste hunde er loyale og knytter gerne bånd med deres ejer, hvilket også er berigende i kontakten med dyr. Men de kræver selvfølgelig pasning og omsorg men også opdragelse som børn.

Socialisering af din hund

En velopdraget hund bidrager også gerne til, at man kan have den med i byen. Men som børn har de også brug for søvn, for at vokse sig store. Så de kan sagtens trænes til at være alene hjemme, når man er på arbejde. Hundetræning kan være til nytte. Gerne når hvalpen er lille, så socialisering sker til hundens bedste. For lystring af sin ejer er også forbundet med tryghed for hunden.