Blogging

Frisk maling på børneværelset

Når dit barn når en alder omkring de 6-7 år, så vil du nok opleve, at det gamle babyværelse ikke er helt sjovt nok. Nu er der masser af personlighed og smag, som gerne vil udtrykkes, og det gøres blandt andet på børneværelset. Hjælp dit barn med at udtrykke sig, og tag hånd om børneværelset sammen med ham eller hende. I denne artikel slår vi ned på noget du meget konkret kan gøre, og det er at få malet nye friske farver på væggene i børneværelset.

Udtryk personligheden

Dit barn har utvivlsomt en masse meninger om hvad der er flot, og om hvad der kunne være skønt at have på væggene. Det er sjældent bare hvide vægge, der drømmes om, og derfor er det også vigtigt at finde en professionel maler, til at realisere ideerne. Det betyder til gengæld også, at dig og dit barn kan tage de sjove ideer seriøst, og virkelig få dem udført! Tag dit barn og dit barns smag seriøst, og giv den fantastiske gave, at transformere babyværelset til børneværelse, sammen.

Ikke så dyrt

Selvom det er en kreativ opgave I sætter maleren på, så vil I opleve, at det faktisk ikke er så dyrt. Det er i alle fald pengene værd, for bagefter vil I stå med et helt unikt værelse, som også de voksne vil drømme hen til. Om det er hurtige biler, store slotte eller en mosaik af farver, der er malet, så vil det se fantastisk ud. En professionel maler kan I finde på nettet, og der er flere gode oversigter over malere fra Fyn, Jylland og Sjælland. En kreativ maleropgave kræver en god dialog med maleren, men alt kan lade sig gøre, og det vil give nyt liv til ikke bare værelset, men faktisk til hele huset.