En julekalender for voksne der gør december lidt sjovere

Julekalenderen der gør december lidt mere stemningsfyldt for de voksne. 

December er en måned som fobindes med kulde, jul og gaver hos de fleste. Det er nok også grundlæggende det måneden går ud på. For mange ender det dog med mere stress end hygge.

Gaver er en stor del af december. Det er her alle ønskerne kommer frem. For manden kan det være nye alufælge til bilen, værktøj eller en ny storskræm. Kvinder har nok lidt andre ønsker, som tasker, sko, sexlegetøj, frækt lingeri osv. Ønsker er dog ikke altid den bedste måde at fejre julen på. Egentlig burde det dreje sig mere om samvær og nyde hinanden. Så hvis man endelig skal ønske sig noget, så måske nogle ting der kunne hjælpe til dette. 

Som par er der et par ting der kan sætte skub i forholdet igen. For nogen er det en romantisk getaway, andre elsker en dinnerdate eller en tur i biffen. Det kan dog også være at man skal kigge lidt på sexlivet. Fungerer det, hvis ikke, hvorfor ? 

Noget der kan gøre det lidt sjovt igen, kunne være en erotisk julekalender. En kasse fyldt med 24 små og store overraskelser til jeres sexliv. Tager i f.eks. den fra Boutique Erotik, så er der sexlegetøj, frækt lingeri, frækt blid bondage udstyr og en masse andet godt. Det er måske ikke altsammen umiddelbart noget manden ønsker sig. Omvendt så elsker en mand at se sin kone eller kæreste i noget frækt. 

Hver dag er der en ny lille pakke der skal åbnes og den kan indeholde noget til hende, noget til ham eller noget til jer. Aftalen kan være at man hver dag skal bruge det, skal tage det på. Det vil hver dage give en fræk erotisk overraskelse og gøre december måned til den frækkeste måned i året. Det bliver en jul i aldrig kommer til at glemme.