Blogging

Sjove spil til havefesten

Skal du snart holde – eller deltage i – en havefest? Det kan være et studentergilde, en fødselsdag eller bare en ren og skær sommerfest med vennerne på en dejlige sommerdag. Uanset hvilken slags havefest du skal have gang i, som kan du skyde ekstra godt gang i den, med nogle sjove spil til haven. Heldigvis findes der rigtig mange sjove havespil til havefesten. Der er blandt andet stigegolf, kongespil og selvfølgelig et af de mest kendte og spillede drukspil; beer pong. Beer pong er naturligvis forbeholdt de voksne, da det er et spil hvor man skal drikke øl når modstanderen mister et point. Er der børn med til havefesten, så er der heldigvis også masser af sjove havespil, som de kan spille. F.eks. kroket eller cornhole spillet.

 

Vær enige om reglerne

Ligesom med så mange andre spil, så har forskellige folk nogle gange også forskellige regler til de forskellige spil. Nogen spiller dem på den ene måde, andre på en anden. Og det er der som sådan heller ikke noget i vejen for. Det som er vigtigt, er blot at i er enige om, hvilke regler i spiller efter, inden i går i gang. På den måde undgår i misforståelser, og kommer ikke til at beskylde hinanden for at snyde, skulle der opstå uenigheder om reglerne under selve spillet. Kom derfor de situationer i forkøbet, ved på forhånd at snakke om reglerne, og kom frem til noget i kan være enige om.

 

Gør spillet ekstra sjovt

Der er noget du kan gøre, for at gøre et hvert spil ekstra sjovt at spille. Der er noget som særligt at sjovt når det kommer til havepil der spilles til havefester. Og det er at spille om en præmie. Noget udover æren for at vinde. Det kan f.eks. være i spiller om en kasse øl, et restaurantbesøg, eller at taberne skal gøre et eller andet sjovt. Størrelsen eller typen af præmie i har er som sådan ikke så vigtig. Det er vigtigere, at i have en præmie overhovedet. På den måde kan i pifte spillet ekstra op, og gøre det meget sjovere at spille. Særligt hvis i spiller i hold er det et utroligt sjovt input.