Find dit barns nye bedste ven fra Gurli Gris

Børn knytter sig ofte rigtig meget til deres bamser, og derfor er det en rigtig god idé at finde en bamse, som dit barn rigtig godt kan lide fra starten af. Der er rigtig mange små børn der elsker at se tegneserien Gurli Gris, og derfor kan det være, at dit barn bare falder helt for en af de søde Gurli Gris bamser man kan købe. Gurli Gris bamserne er fyldt med flotte farver, som mange små børn bliver helt betaget af.

www.littlehappy.dk/gurli-gris finder du de sødeste Gurli Gris bamser, som dit barn med garanti vil elske at kramme med. Der findes Gurli Gris bamser i mange varianter og størrelser, så du med garanti kan finde lige netop den bamse, som dit barn falder for. De mange varianter af Gurli Gris bamser giver også dit barn mulighed for at lave en god samling, så barnet kan lave en masse forskellige lege med sine forskellige Gurli Gris bamser.

Mange populære produkter fra Gurli Gris

Det er dog ikke kun bamserne der er populære fra Gurli Gris, du kan nemlig få næsten alt hvad du kan forestille dig fra Gurli Gris. Gurli Gris er blevet enormt populær gennem de sidste år, hvor grisens strålende humør har spredt sig til store dele af verden, og derfor er Gurli Gris endt med at være en international bølge. Du har uden tvivl set Gurli Gris i tegneserien, som de fleste børn elsker at se, og derfor vil du også kunne se glæden hos dit barn, når barnet får noget fra Gurli Gris, du kan blandt andet finde:

  • Gurli Gris figurer – Du kan finde de sødeste små figurer fra Gurli Gris, som dit barn kan lege med. Samtidig finder du også Gurli Gris’ hus, så dit barn kan lege med de små figurer, helt ligesom du legede med dukkehus da du var lille. Dit barn vil få så mange sjove stunder med sine Gurli Gris figurer og et skønt Gurli Gris hus.
  • Gurli Gris sengetøj – Der er ikke noget bedre, end at putte sig i en dyne med noget blødt sengetøj, og særligt ikke hvis sengetøjet er fyldt med noget man rigtig godt kan lide. Du kan finde det skønneste Gurli Gris sengetøj, som er fremstillet i 100% økologisk bomuld, så dit barn kan sove trygt og godt om natten.
  • Gurli Gris madkasse – Børn har brug for en madkasse når de skal i institution eller skole, og det er en rigtig god idé, at vælge en madkasse som barnet bare synes er rigtig sjov. Med en madkasse fyldt med barnets favorit figurer vil det være lidt nemmere at få barnet til at spise sin madpakke, fordi barnet synes det er en rigtig sej madkasse.

Giv dit barn gode sociale kompetencer

Med Gurli Gris kan dit barn lære utrolig meget, især når det kommer til sociale kompetencer, og hvordan man skal være overfor andre mennesker. Gurli Gris er en sød og høflig gris, der altid vil de andre det bedste. Samtidig kan Gurli Gris også lave rigtig meget ballade, men hun laver aldrig mere ballade end at dem det går ud over synes det er rigtig sjovt. Gurli Gris laver nemlig kun kærlige drillerier, som kan give dem omkring hende et smil på læben, for Gurli Gris elsker at give andre et smil på læben.