NORTAGG ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG er professionelle inden for elektronik grossist og har igennem en længere periode håndteret telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi gigantiske mængder produkter på vores lager, som er parat til at blive leveret hos dig. Mangler jeres forretning tøj så er I kommet til det rette sted. NORTAGG har et masivt udvalg som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi flere fantastiske tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres mobiler fungerer perfekt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine købere bedst muligt. Som elektronik grossist af engros elektronik har NORTAGG flere muligheder for at løse dine problem. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores SmartGlass som kan sikre en solid beskyttelse af din mobiler. Vores SmartGlass er utrolig fleksibelt på baggrund af vores produktion. Fremfor det klassiske skrøbelige materiale som findes som de fleste telefon tilbehør engros, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en blanding af plastik og stærk glas, som giver jer et fantastisk produkt.  

Mangler I sportstøj ?   

Vi har altid et kæmpe udvalg af verdens bedste tøj, hvor du kan finde en del fantastisk tilbud. Mangler organisation arbejdstøj til dine forbrugere? NORTAGG har ofte gode poloer af høj kvalitet, og vi handler engros tøj, så I kan få de korrekte til din forretning. NORTAGGs kæmpe sortiment strækker sig over mange forskellige kategorier, og vi kan af den grund tilbyde et væld af produkter. Vi er for det meste parat til at leve op til jeres ønsker og distribuere den rigtige kvantitet. Eksempelvis har NORTAGG et stort udvalg af sportstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til jeres butik. Vores sortiment vil også assistere din virksomhed i den kommende tid nu hvor det gode vejr kommer tilbage til samfundet og flere danskere skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores poloer være perfekt til tennis. Som B2B grossist har vi for det meste et fuldt lager og de bedste tilbud klar til vores besøgende, og NORTAGG tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved os er vores høje kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med produkter i fantastisk kvalitet, og I vil derfor altid være sikker på at modtage et godt produkt. Som engros tøj er vi altid interesseret i vores købers tilbagemeldning, og vi lægger en kæmpe indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte inviteret til at rapportere en vurdering efter I har givet vores tøj et forsøg, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.