Blogging

Derfor skal du vælge en smartwatch fra Android

Som moderne mennesker er vi stort set altid på farten. Derfor er flere og flere af os begyndt at udskifte det almindelige armbåndsur med en smartwatch fra Android. Er du endnu ikke hoppet med på smartwatch-bølgen? Så bør du læse med her.   

Om smartwatches fra Android 

 En smartwatch fra Android er et ur som lig en smartphone indeholder et væld af forskellige funktioner. Udover at give dig mulighed for altid at holde styr på tiden, kan et smartwatch markant lette din dagligdag. Og dét uanset om du er trukket i løbetøjet, sidder på cyklen eller blot sofahygger derhjemme.  

Adgang til apps  

 Ifølge yul.dk er én af de største fordele ved en smartwatch fra Android, at du altid har adgang til dine apps. Du kan nemt og hurtigt tilgå samtlige apps direkte på uret, hvilket du særligt kan få glæde af, når du cykler. Sidder du på en cykel, er det hverken nemt eller fuldtud forsvarligt at bruge tid på at fiske telefonen op af lommen. Med esmartwatch fra Android kan du spare fumleriet – velvidende at du har alt, du skal bruge lige ved hånden.  

 Motionsstunderne  

Rigtig mange motionsentusiaster benytter sig i dag af et Android smartwatch. Dét skyldes for det første, at et smartwatch er udstyret med en skridttæller. Hvis du har anlagt et nyt træningsskema eller blot gerne vil sikre dig, at du dagligt når op på de anbefalede 10.000 skridt, kan et smartwatch hjælpe dig med at holde styr på din fremgang. Et smartwatch har også en pulsmåler, som tillader dig at sørge for, at presset er tilstrækkeligt under dine træningssessioner. Hvis du kobler dit trådløse headset til uret, vil du kunne gøre træningstiden endnu nemmere for dig selv og langt mere effektiv.   

Når du skal betale  

 Det er kedeligt at stå i kø. Og derfor har mange af os en tendens til mentalt at melde os ud under aktiviteten. Vi tænker på, hvad vi skal spise i aften, hvilken film vi har lyst til at se, og hvordan det mon skal gå på morgendagens møde. Pludselig bliver det vores tur til at betale, og ofte vil vi skulle bruge lige lovlig lang tid på at få pungen op af lommen og finde det rigtige kort frem. Et smartwatch sparer dig for netop denne form for besvær. Det eneste, du skal gøre for at betale med et smartwatch, er at fører uret over betalingsautomaten. Så klarer dit Android smartwatch resten.  

Til lidt af hvert  

 Mobiltelefonen har, siden den blev opfundet, gennemgået en lettere mærkværdig udvikling. De første mobiltelefoner var klodsede og ubehjælpeligt store. Derefter fulgte en periode, hvor telefonerne helst skulle være så små som muligt. Og de sidste ti års smartphone-bølge har endnu en gang banet vej for mobiltelefoner, som næsten ikke kan være i lommen. Smartphones bliver større og større, og selvom de har mange brugbare funktioner, kan de af og til godt være irriterende at rende rundt med. Et smartwatch giver dig langt det meste af, hvad du skal bruge i hverdagen. Og i modsætning til din smartphone vejer og fylder det stort set ingenting.