Blogging

Mangler du et sted til din julefrokost 2022

Er du sent ude til at bestille din familiejulefrokost, firmajulefrokost eller vennejulefrokost, så kan du stadig nå det. Og det behøver ikke være et sted, som ikke overholder jeres forventninger, mn et sted som leverer live musik, lækker mad og masser af sjove forlystelser man kan bruge for at skabe god stemning og få gang i festen.

Find din julefrokost 2022 lige her

Kom i Bowl’n’fun of fejr din julefrokost

Fejr din julefrokost i bowl’n’fun, som byder dig velkommen til en ordentlig julebuffet med drikkelse ad libitum, 7 forskellige slags kød, en række af dine julefavoritter og selvfølgelig en masse lækre desserter til at slutte af på.

Og hvis maden ikke er overtalelse nok, så er der endda også livemusik, som helt sikkert vil skubbe stemningen i gang og få jer alle til at danse.

Men hvad er en julefrokost uden lidt sund konkurrence og sport til at skabe godt humør. I kan nemlig bestille en juletur i Bowl’n’Fun Escape Rooms, som nok skal give jer en god gang gys, spænding og teste jeres teamevner af.

Hvis Escape Rooms ikke er jeres kop gløk, så vil 1 times bowling nok gøre det. Book en bowling time før eller efter jeres julebuffet og få set hvem som scorer de fleste julepoint.

Selv hvis det ikke er jeres aften for det, så kan i selvfølgelig også vælge at prøve gokart, laser games, cube challenge, social dart eller minigolf. Der er ihvertfald nok at lave!!

Så skab den hyggeligste aften.