Blogging

Find den helt rigtige snavsetøjskurv

Hvis du er på udkig efter en ny vasketøjskurv eller snavsetøjskurv, er der flere faktorer, elementer og vurderinger, som du bør overveje. Living & More er et af de mange brands, som tilbyder et bredt udvalg af forskellige vasketøjskurve, der både er praktiske, super anvendelige, smukke og stilfulde. Der findes dog også mange andre brands og designere, men Living & More er en af de absolut mest populære inden for snavsetøjskurv-kategorien. Her er en guide til nogle af de mest populære vasketøjskurve fra Living & More:

 1. Bambus vasketøjskurv:
  En vasketøjskurv i bambus er en elegant og bæredygtig kurv, som imødekommer mange af de samme funktioner som en traditionel vasketøjskurv. Bambus er et yderst holdbart materiale som kommer fra Asien, der foruden at være Pandaens foretrukne måltid også kan modstå fugt og let slid henover længere tid. Derudover er der tale om kurve som er lette at løfte og nemme at flytte rundt på.

 2. Fletkurv fra Living & More:
  En fletkurv eller flettet snavsetøjskurv er en tidløs klassiker, der passer ind i enhver indretning i nutidens Danmark. Living & More tilbyder fletkurve i forskellige størrelser og former, og fælles for dem allesammen er, at de er super godt lavet og kommer fra fantastiske materialer.

 3. Vasketøjskurv med 4 hjul:
  Konceptet i at en snavsetøjskurv har 4 hjul og derfor kan rulles rundt er super god, da det betyder at man kan få den fra vaskerummet og hen til vaskemaskinen meget nemmere. Det gælder uanset om den er ekstra tung, fordi at man har fyldt store mængder snavsetøj i den. Living & More tilbyder vasketøjskurve på hjul i forskellige størrelser og som kan rulle godt henover gulvet.

 4. Snavsekurv med låg:
  En snavsetøjskurv med låg er god til de familier, som gerne vil indrette sig lidt mere minimalistisk og ikke har lyst til at kigge på sit vasketøj hele tiden. Herved kan man blot lægge låg på kurven, hvilket hjælper med at holde hjemmet mere organiseret.

 5. Sort vasketøjskurv:
  En sort vasketøjskurv eller snavsetøjskurv er det sikreste og derfor også nemmeste valg, som man kan gøre. Det giver et relativt elegant, stilet og moderne udtryk i hjemmet, hvilket er noget som vil kunne passe ind i de fleste steder og imødekomme de flestes behov. Living & More kender godt til denne trend og tilbyder derfor et stort udvalg af sorte vasketøjskurve til forskellige behov.

 

 1. Stor snavsetøjskurv:
  Den simple hovedregel hedder, at en stor familie skal have en stor snavsetøjskurv. Men den er faktisk også relevant til mange af os andre, da vi ikke altid får vasket vores høj i tide eller bare har fået købt alt for meget tøj i det hele taget. Der er flere årsager til, at tøjet godt kan hobe sig op i vaskerummet og derfor kan det være meget belejligt med en stor snavsetøjskurv. 

 

Når du har valgt din snavsetøjskurv eller den type som tiltaler dig mest, så er det vigtigt at tage hensyn til din indretning og sikre dig, at den også vil passe godt ind der hvor den skal stå. Living & More er et godt sted at starte, da de er klar over de behov vi har som danskere og derfor har udviklet en række vasketøjskurve som passer til dem.