Find de bedste muligheder til dit nye gulv

Hvis du leder efter muligheder til dit nye gulv, så er der utrolig mange muligheder at vælge imellem. Kan du bedst lide træ, skal det være linoleum, fliser eller noget helt andet? Og hvis det er træ, hvilken slags træ, hvilken farve og så videre. 

Junckers Gulve

En mulighed er Junckers gulve. Dette er gulve af massivt træ. De er nogle gulve som er designet til at kunne holde til det hele og det værste. Uanset hvor meget du slider og tærer på gulvene, så skal de nok holde. Men udover at kunne holde til det hele, så er de også utrolig flotte. Der er forskellige modeller og muligheder, men de er alle sammen af de samme velholdende kvalitet, som holde ri mange år. 

Nogle af de forskellige muligheder er Ask, Bøg og Eg. Udover Junckers gulve, kan du også købe tilbehør til gulvene. Du kan for eksempel købe Junckers Bræddestødslim, Junckers bøjler til montering, Junckers fugebånd eller for eksempel Junckers løse slidlag. 

Junckers Industrier blev grundlagt i 1930, og er en af Europas mest førende i at producerer massive gulve i træ, til alle mulige forskellige former af brug. Både til privaten, erhvervet eller til sport. De producerer deres helt egne træplejeprodukter, til renovering og vedligeholdelse. Dette gør at du kan holde dine gulve i bedst mulig stand. Alle gulve og produkter til dem, er lavet og produceret i Danmark, og lavet med gode gamle danske traditioner, med stor kvalitet. I det at produkterne er lavet i Danmark, kan kundernes individuelle ønsker bedre blive opfyldt. Der sørges også for at der bliver givet den bedste vejledning og rådgivning som overhoved muligt, i løbet af produktionen. 

Junckers er et stort firma som er repræsenteret i over 30 lande, igennem 7 datterselskaber og et stort netværk af forhandlere og agenter i hele verden, og Junckers produkter sælges til mere end 45 lande.

Boen gulve

Hvis det ikke er Junckers gulve som du leder efter, så kan det også være at det er Boen gulve som du er efter. 

Boen gulve kan være i mange forskellige varianter. De er alle i samme gode kvalitet, og i første klasse, som er moderne i stilen. De forskellige variationer er for eksempel Boen Parketgulv Ask, Ask Baltic, Ask Marcato, Bøg Andante eller Bøg Strongline Contract. 

Boen er et Norsk mærke som allerede i 1641 begyndte med deres arbejde i træ, i det sydlige Norge. De er blevet store på det internationale marked, og kendte for at være kreative, dristige og innovative til deres arbejde. 

De sælger i dag produkter i mere end 50 lande på fire kontinenter. Produktion er noget der foregår i både Litauen, Schweiz og Kroatien, og har salgskontorer i mange forskellige lande i hele verden som Norge, Tyskland, UK, USA og Hong Kong. De har altså et stort netværk i hele verden.

Boen har haft en udvikling gennem årene, og bliver ved med at udvikle sig opad. De har vundet markedsandele gennem deres gode kvalitet af deres produkter. Gennem denne gode udvikling, og gode investeringer samt produktudvikling, er Boen gulve blevet et af Europas største trægulvsproducenter.