Familiehyggen hjemme hos mine bedsteforældre

Jeg sad hjemme hos mine bedsteforældre. Hele familien var samlet. Det plejet vi tit i weekenden, hvor hele familien mødes. Vi spiser noget god mad, og snakker. Vi kunne være her helt til midnat. Nogle gange senere end det. Efter vi havde spist noget god mad, sad jeg lidt med mine fætre, og spillede noget Fifa. Jeg vandt selvfølgelig over dem alle. Jeg har altid været god til Fifa. Efter sad jeg lidt i stuen med resten af min familie. Lige pludselig kan jeg se min ven ringer. Han spørg om jeg vil med ned og spille noget fodbold. Det siger jeg selvfølgelig ikke nej til. Jeg elsker at spille fodbold. Jeg gjorde mig klar, og der kom min fætter så. Han ville gerne med. Han fik så lov til at komme med. Vi tog ned og spillede noget bold. Det blev hyggeligt. Der kom nogle flere af mine venner så vi var lidt flere. Så var det sjovere. Jeg sagde til min fætter at han skulle lægge min iPhone i hans lomme, fordi han havde en lynlås. Det gjorde han så. Imens vi spiller, kan jeg så høre noget rammen asfalten. Det var en telefon. Min telefon. Min fætter havde glemt at lukke hans lomme. Jeg så at min telefon var smadret. Jeg blev så sur på min fætter. Vi tog hjem, og fortalte vores forældre hvad der var sket. Min far sagde jeg skulle tage hen til fixphone, som er en god reparationsbutik han kender. Det gjorde jeg dagen efter. De fik heldigvis repareret min skærm på ingen tid næsten. Det gik virkelig hurtigt. Det var jeg glad for. Så behøvede jeg ikke gå rundt for længe uden min telefon. De var virkelig høflige og havde en virkelig god service. Ville klart anbefale.