Blogging

Den store flyttedag

Det var en tirsdag morgen, og jeg var lige stået op. Jeg var bare så træt, og ville så gerne sove videre. Jeg overvejet ikke at tage i skole i dag, så jeg bare kunne sove resten af dagen. Men den gik ikke. Jeg blev nødt til at tage i skole. Jeg kunne ikke få mere fravær. Mit fravær er allerede ret højt, og hvis ens fravær bliver for højt på gymnasiet, så kan man risikere at blive smidt ud. Så ved jeg at mine forældre virkelig ville blive skuffet, og helt sikkert sure på mig. Så jeg gjorde mit bedste for at rejse mig og gøre mig klar. Det var hårdt, men jeg fik det gjort. Jeg var klar efter 20 minutter, og tog så i skole. Jeg havde først fri klokken 16 i dag, så det var en lang og hård dag. Jeg hader bare de dage jeg har så sent fri. Ikke nok med det, så kunne jeg ikke slappe af når jeg kom hjem fra skole. Jeg skulle nemlig have hele mit værelse pakket ned. Vi skal nemlig flytte om tog dage, og jeg mangler bare at pakke så meget. Efter skole gik jeg så hjem og pakkede resten ned. Om 2 dage ville der komme nogle flyttemænd fra billig-flyt.dk, som vi har hyret.  

2 dage senere 

Der var så gået 2 dage, og det var endelig tid til at vi skulle flytte. Jeg glædet mig virkelig. Der kom nogle flyttemænd fra, og de var bare så søde. De passede virkelig godt på vores ting, og vi var ret trygge ved dem. Der gik ikke længe, og så var vi helt flyttet ind i vores nye lejlighed. Alle vores ting var der, og vi boede nu officielt et nyt sted. Jeg glædet mig til se hvordan livet ville være her.