Kør sydpå i sommerferien

Leder du efter en sommerferie? Hvorfor ikke overveje at tage sydpå? Der er mange fordele ved kør-selv-ferier, og vejret er normalt meget bedre sydpå end nordpå. I dette blogindlæg vil vi fortælle nogle af de fordele, du har ved kør selv ferie, som du ikke får, hvis du flyver.

Oplevelser på vejen

Oplever på turen dertil er så meget bedre, end alt det, du kan få i en feriepakke. Du kan udforske i dit eget tempo, og du har friheden til at ændre dine planer, hvis du finder et sted, der ser mere interessant ud end det sted, du oprindeligt havde planlagt at tage hen. Med en kør-selv-ferie er rejsen lige så vigtig som destinationen.

Du kan komme helt tæt på lokalmiljøet

Man kan virkelig lære et område at kende, når man kører igennem det. Du kan stoppe når som helst for at se nærmere på noget eller for at tale med de lokale. Og hvis du camperer eller bor i ferieparker, er du midt i det lokale miljø

Du bestemmer selv længden af din ferie

En anden fordel ved kør-selv-ferier er, at du kan tage så lang eller så kort en ferie, som du vil. Hvis du ønsker at blive i to uger, så er det fint! Men hvis du kun har en uge til rådighed, er det også helt fint. Med fly er du normalt begrænset til at tage på ferier, der er mindst en uge lange

Du kan tage bilen rundt i landet

Hvis du flyver til din feriedestination, er du begrænset til at udforske området inden for et bestemt område. Men hvis du kører i bil, kan du udforske hele landet! Det er især nyttigt, hvis du besøger et stort land, eller har mange seværdigheder med stort mellemrum du/i ønsker at se.

Dette er blot nogle af fordelene ved kør-selv-ferier.