Hvorfor skal man købe genbrugstøj?

Hvorfor skal man købe genbrugstøj?

Vi har spurgt forskellige kunder om hvorfor de køber genbrugstøj?.

Herunder kan du læse deres svar og grunden til at de ofte vælger fast fashion fra og i stedet vælger at gå i genbrugs eller vintagebutikker.

Besvarelse:

1. Genbrug og vintage hjælper med at reducere vores miljøpåvirkning. Det er måske ikke der gør hele forskellen , men det er i hvert fald en håndsrækning til miliøet i den rigtige retning.

2. Alle typer tøj er samlet ét sted. Jeg behøver ikke at gå til en anden butik for at købe min nye frakke som mine skjorter, kjoler, bukser og sko. Det hele er i én butik, ét stop!

3. Alt i min størrelse i genbrugsbutikken er allerede blevet prøvet af en i min størrelse og fundet at se præsentabel ud. Derfor sparer jeg masser af tid på at prøve ting, der var designet til folk 10 størrelser mindre og bare gjort større uden tanke på pasform eller funktion

Den gode handel

Jeg forsøger at købe alt brugt, eller ihvertfalt så meget der kan lade sig gøre.

Jeg køber:

1. Brugt tøj:

2. Møbler

3. Værktøj eller husholdningsapparater

4. Ja, i princippet alt hvad jeg med rimelighed kan finde uden at belaste miljøet.  

 

Hvorfor det er en miljøvenlig måde at leve på.

Du kan nogle gange finde tøj og varer som er helt ubrugte, til en god pris. Mit gode råd er handel altid i pålidelige butikker. Butikker du ved går op i miljøet. Nogle online genbrugsbutikker giver dig endog beder service end almindelige tøjbutikker. Nogle online vintagebutikker tilbyder dig garantier såsom dine penge tilbage, hvis varen ikke svarer til det annoncerede.

Folk, der sælger deres ting, gør det normalt, fordi de ikke har brug for dem og/eller fordi de har brug for kontanterne. Det giver dig mulighed for en god handel og samtidig mulighed for at gøre noget for miljøet.

Brugt tøjshopping er den ultimative løsning i dag til at få dit yndlingsmærke i garderoben uden at bruge alt for mange penge på det. Sparsommelighedsshopping som jeg kalder det, er en fantastisk måde at skaffe lækkert tøj og tilbehør, der ligger langt under normale detailpriser for tilsvarende nyt tøj.

For mig handler vintagetøj om at skabe min egen stil og mit eget udtryk. Jeg bruger lang tid online for at finde den vintagekjole eller den 80`sweater som ingen af mine venner nogen sinde har set før. Både mine venner og nogle gange helt fremmede kommer med komplimenter til min stil af vintagetøj. For mig betyder den slags kommentarer meget mere end likes på sociale medier.