Der gik noget galt med min fars fødselsdag

Det var en onsdag morgen. Jeg har glædet mig til denne dag, da vi fejrer min fars fødselsdag. Vi gjorde virkelig meget for at gøre det til en rigtig hyggelig fødselsdag. Men først skal jeg i skole og så skal jeg ud at finde en gave til min far. Så gik jeg i skole. Jeg havde en lang dag i dag. Det var også en kedelig og svær dag i skolen. Jeg faldt næsten i søvn flere gange. Jeg ville bare afslutte det. Jeg slappede bare af i timerne. I pausen spillede jeg lidt bold med mine venner og snakkede et par ord. Jeg havde også noget frokost. Det mest skræmmende skete, da vi spillede. Min telefon faldt ud af min lomme og ned på asfalten. Det fik min skærm til at knuse. Dette ødelagde virkelig den dag, jeg glædede mig til længe. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Men min ven kom med et meget godt forslag. Hun har selv oplevet det samme før, hun fortæller, at hendes skærm er fikset på fixphone.dk. Der skiftede hun skærm med kort varsel, så jeg valgte at gøre det samme efter skole, fordi jeg alligevel skulle finde en gave til min far. Alt i alt en god afslutning. Jeg fandt en gave til min far og skiftede skærmen. Jeg er nu klar til min fars fødselsdag og skal ikke bekymre mig om noget. Det endte også med at blive en rigtig god fødselsdag, og min far så ud til at elske det også. Dagen sluttede rigtig godt af, selvom der skete nogle uheld på vejen. Jeg var bare glad for at jeg fik min skærm skiftet, og at min far fik den fødselsdag han ønskede. Jeg må bare passe bedre på med min telefon.