Blogging

Babygrød fra Semper: Gode næringsstoffer i babygrød og hvordan du kommer i gang

At lave din egen babymad er en god måde at sikre, at dit barn får gode næringsstoffer og at kontrollere mængden af sukker, salt og andre tilsætningsstoffer, som det indtager. Det kan også være billigere end at købe babymad i butikken. Dog kan der være mange, der fortrækker i en travl hverdag at købe det istedet. Og det kan vi sagtens forstå! Udvalget af babygrød er stort, og der findes mange forskellige producenter. En af vores favoritter er Semper. De er førende inden for babymad i Danmark, og de har et rigtig bredt udvalg både til de helt små, de lidt større og store børn. 

Det, vi kan lide ved Semper, er, at de bruger naturlige ingredienser, som er fri for tilsætningsstoffer. De har et godt udvalg af smagsvarianter og teksturer, så dit barn ikke keder sig. 

Så hvis du overvejer at starte på babygrød, eller hvis du bare søger inspiration, er Semper helt sikkert værd at tjekke ud!

Det kan være tidskrævende at lave sin egen babymad, så det er forståeligt, at mange forældre foretrækker at købe færdiglavede varianter. Vi anbefaler Semper babygrød, som førende inden for babymad i Danmark tilbyder Semper et bredt udvalg af muligheder til både små og store babyer. Vi elsker, at de bruger helt naturlige ingredienser uden tilsat sukker, salt eller andre tilsætningsstoffer. Hvis du søger inspiration eller ønsker at begynde at lave din egen babymad, er Semper en god mulighed!

Der er nogle få ting, du skal vide, før du begynder at servere grød for din baby. De fleste af Sempers produkter kommer til forskellige aldre, vælg derfor en grød, der svarer til din babys alder. 

Derudover er det en rigtig god ide at starte med små smagsprøver. Grød vil være helt nyt for din baby, og både smag og konsistens er anderledes, end de er vant til. Derfor er det en rigtig god ide at starte småt ud. Du kan starte allerede ved fire måneders alderen. Derefter kan du langsomt gøre smagsprøverne til større portioner og lade det være en langsom overgang.