Adidas Yeezy Brandet

Har du hørt om det famøse Yeezy brand lavet i samarbejde med Kanye West og Adidas? Brandet er kendt for deres modige fashion statements, og denne sæson gør de det igen, men med et twist!

Den nye serie af sneakers vil hedde “Yeezy Season 5”, og vi har nogle gode nyheder: disse sko vil koste mindre end $50 dollars! Ja, det er rigtigt, ikke kun kan du købe dem i din lokale sneakerbutik, du kan også få et par online for mindre end $30! Hvordan lyder dette for dig? Jeg tror, ​​du vil elske det!

Hvis du var så heldig at snuppe et par på lanceringsdagen, så ved du måske allerede, at der kun er 200 tilgængelige par.

Indenfor Yeezy findes et hav af modeller heriblandt Yeezy 700, Yeezy 500, Yeezy 350, Yeezy Slide og mange flere…

Den dyreste model i øjeblikket er Yeezy 700, prissat til US$1.900.000 (S$3.300.000). Den laveste pris går til Yeezy 350, som sælges til $2.499 (US$470) med et par hundrede par, der produceres hvert år…

Dette har været den bedst sælgende sneaker i årevis, og det er nemt at se hvorfor – disse spark er stilfulde, komfortable og de kommer i en række fede farver.

Du kan derfor nemt finde den helt rigtige model for dig, en ting skal du hvert fald vide dig sikker i, Yeezys er utrolig komfortable og flotte sneakers, det er derfor, de er så populære i disse dage, hvis du vil købe et par Yeezy Boost 350 V2 til mænd med gratis forsendelse, så klik her 

Jeg har brugt denne sneaker i omkring 8 måneder nu, og jeg har ikke haft nogen som helst problemer, det er blevet min foretrukne sko, da jeg er meget aktiv i sport og at gå rundt hele dagen er en udfordring, men jeg har haft nogle vabler på toppen af ​​min fod, når det var varmt udenfor, men det er nok på grund af vejret.